Beszámolók, Vélemények: Tamarin lekvár

Nemes Krisztina, Budapest – Emésztés rendbetétele

„Régebben rendszeresen székrekedéstől szenvedtem, így általában heti maximum 1-2 alkalommal tudtam székletet üríteni. De akkor is csak erőlködés és fájdalmak mellett. Próbáltam sok praktikát, módszert, de egyik se hozott tartós enyhülést. Gyógyszereket is szedtem, de ezek sem bizonyultak jó megoldásnak, mivel abbahagyásuk után talán még rosszabb lett az állapotom. Végül szerencsére rátaláltam a Tamarin lekvárra, ami valódi enyhülést hozott. Igen hamar kifejtette hatását, így hosszú idő után végre rendszeresen, 1-2 naponta látogatom meg a mellékhelyiséget, ami nálam nagy szó. Ráadásul végre nem kínok közepette könnyítek magamon, mivel a székletem állaga puha és lágy. Ezért mindig van otthon Tamarin lekvár, amit már a családom tagjai is előszeretettel fogyasztanak, ha szorulás kínozza őket.”

Rácz Antal, Kiskunhalas – Székrekedés leküzdése

„A Tamarin lekvár végre igazi megkönnyebbülést hozott, amire eddig semmilyen hashajtó nem volt képes. A Tamarinból elég egy mokkáskanálnyi mennyiség, és másnap biztosan nincs gond a WC-n. Szerintem nagyon jó termék, nálam mindig van otthon a biztonság kedvéért.”

Harsányi Béla, Monor – Jobb emésztés, Szorulás megszűnése

„Sajnos az évek múlásával egyre rosszabb lett az emésztésem, és elég sok kiló is felszaladt rám. Bár az is igaz, hogy nem túl egészségesen táplálkozom, sok zsírosat, és kevés zöldséget, gyümölcsöt eszek, bár ma már próbálok erre is figyelni. Szóval egyre nehezebben ment a nagy dolgok intézése, és egyre inkább éreztem ennek negatív hatásait is. Végül a feleségem rendelte meg a Tamarin lekvárt, amit először meg se akartam enni, mert nem hittem, hogy bármit is javíthat az állapotomon. Aztán a feleségem unszolására csak bevettem, és engem is meglepett a hatékonysága, mivel már másnap tudtam magamon könnyíteni. A hatása pedig azóta is tart, és még görcsöket sem okozott. Ráadásul még a fiamon is segített, akit időnként szintén szorulás gyötört.”

Tóth Nikoletta, Balatonboglár – Székrekedés megszüntetése

„Sose volt különösebb gondom az emésztésemmel, egészen a terhességemig. Akkor azonban nagyon komoly szorulásos állapot kínzott, amin semmivel se tudtam segíteni. Ráadásul kismamaként nem is lehet akármit alkalmazni ugye. Szerencsére a barátnőm szintén hasonló gondokkal küzdött a terhessége alatt, és ő nála tökéletesen bevált a Tamarin lekvár, így ő ajánlotta nekem is. Kisebb mennyiséget szedtem be belőle, mint az előírás, de így is kifejtette jótékony hatásait. Nem is kellett túl sokat alkalmaznom, mert szépen rendbe tette az emésztésemet, így sokkal könnyebbek voltak a babavárás hónapjai.”

Bognár Renáta, Debrecen – Emésztésserkentés

„Már gyerekkoromban is sok gondot okozott számomra az emésztésem nem megfelelő működése, és sajnos mivel sokat betegeskedtem, gyakran szedtem antibiotikumot is, ami csak tovább rontotta a helyzetet. Persze az orvosok felírtak sok hashajtó szert, volt ami be is vált, de abbahagyása után azonnal visszatért a székrekedés, akár súlyosabb tüneteket okozva. Mivel ma már a természetes megoldások híve vagyok, így igyekeztem ilyen hashajtó szert találni, s rá is bukkantam a Tamarin lekvárra. S szerencsére nem kellet csalódnom benne, mert szépen rendbe tette az emésztésemet, így végre rendszeresen tudok székelni. Úgy szoktam alkalmazni, hogy ha érzem, hogy baj van, akkor beveszem az ajánlott mennyiséget belőle, és másnap biztosan érzem a hatását. Szóval nálam maximálisan bevált a Tamarin lekvár, így csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló emésztési gondokkal küzd.”

Kulcsár Gézáné, Gödöllő – Időskori bélrenyheség

„Fiatalabb koromban sem volt tökéletes az emésztésem, de így közel a 60-hoz ez csak egyre romlott. Igyekeztem életmódbeli változtatásokkal enyhíteni a problémán, melyeknek volt is némi hatása, de közel sem mondható, hogy megoldották a dolgot. Gyógyszereket pedig nem akartam elkezdeni szedni, mert féltem, hogy még ha hatnak is, akkor is hozzászokhat a szervezet, és csak egyre erősebb szereket kellene szedem. Szóval elkezdtem az interneten keresgélni, s ott akadtam rá a Tamarin lekvárra, amit különösen ajánlottak idősebbeknek a renyhe bélmozgás leküzdésére. Kipróbáltam, és tényleg hat! Ráadásul alig kell belőle enni, és még görcsöket, vagy egyéb gondokat sem okoz, legalábbis nálam. Szóval abszolút bevált, így végre nincs gondom a legkisebb helyiségben.”